Disclaimer

Gebruik van deze website

TSKN besteedt de uiterste zorg aan de informatie en gegevens op deze website. Voorop staat dat de informatie voor de bezoeker actueel, correct en relevant dient te zijn. Eventuele onjuistheden kunnen we echter niet geheel uitsluiten. We staan open voor opmerkingen of gedachtes van uw zijde. Indien u ideeën of opmerkingen ter verbetering hebt of u ziet fouten dan zouden we die graag van u vernemen. U kunt ons dat op verschillende manieren laten weten en hiervoor verwijzen we u naar onze contactpagina.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid in welke vorm dan ook welke ontstaat door datgene wat op deze website wordt gepresenteerd aanvaarden we echter niet.

Auteursrechten

De inhoud van deze website (afbeeldingen, teksten en informatie) is beschermd door auteursrechten en mag zonder toestemming niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd of op enige andere manier ongeoorloofd worden gebruikt.

Beeldmateriaal op deze website is ons eigendom of o.a. door onze partners met toestemming voor dit gebruik ter beschikking gesteld.

Links van en naar deze website

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en/of instellingen. Ook is het mogelijk dat andere websites links leggen naar deze site. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op de inhoud van de gelinkte externe sites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie welke op deze externe sites wordt gepresenteerd en accepteren hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.